Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 1, 2011

Tutti Frutti

Yummy2,akhirnya dapat pon merasa frozen yogurt ni :)

Pia merasa for the first time ni,kat wangsa maju dekat dengan
wangsa walk mall

self service ni,macam beli slurpee kat 7 E,
ambil cup dan tekan je mesin nya.

lepas tu gi kaunter timbang dan bayar

kanan hubby nya,dia pilih red velvet.pia pilih banana strawberry flavor.hubby nya kureng sikit,pia nya yummy!!Pia pilih topping buah peach cereal milo.hubby pilih gajus dan laici.ada macam topping seperti choclate rice,strawberry dan lain2

yogurt kan rase nya masam2,tambah rase buah dan icy ...hmmm nice!!lovin it
enjoying my tutti frutti
santai sambil menikmati frozen yogurt 
nice deco
pia suka tutti frutti kat wangsa maju ni,siap ade ruangan menonton tv.
pia suka rak buku merah tu
kesayangan pia senyum,bukan senang nak ambil gambar dia macam ni :)

model tak berbayar tutti frutti heh heh heh :P

5 comments:

~LoVE PiNk~ said...

hhmmm nice..

J.M.R said...

ni duta baru tutti frutti ek?:-p
heheh..

*nk ltk link pia @sidebar PENGOMEN TEGAR BLOGGER

saza said...

suka suka suka..masam2 sejukk

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nyum2...

Peri PiA said...

Lovely Pink-huhu

JMR-pasan je kikikih,waaa thanks bro

Lovely LM-yummy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)