Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 15, 2011

Yang menarik perhatian ku

cantik sangat pokok ni :)

ternampak mase tunggu traffic light
perjalanan gi kenduri BN

mase ni bunga2 dia berterbangan dituip
angin.

Dalam gambar i tak nampak,maklum la
snap dari hp kurang pintar ku hihi

Feeling2 korea gituw :P

yang PENTING,fink!!!!

9 comments:

NasZ said...

cantik gak pokok tu..gambar menceritakan segalanya..huhu..

jemput join segmen simple terbaru saya..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

farahfatihah said...

mesti best kan kalau time tu tgh jalan bawah pokok tu sambil bunga2 dia gugur..hehe

My Little Diary said...

memang cantik..lebih2 lagi kalau ada unsur2 feeling korea..hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

pokok ape tu ek kak? lawa!

nazirulhazwan~ said...

argh, sempat gak selik yang penting fink tu.haha

saza said...

canteknyaaaaaaa bunga dia kaler pink!!!

Amy Syaquena said...

cantik pokok tue di tambah dengan bunga yang merah jambu lagi

Ardini Humaira said...

comelll kan cam bunga2 sakura :)

Peri PiA said...

Nasz-setuju ;),biar gambar bercerita :)..terima ksh

Lovely FF-Perghh feeling hbs,hihi :P

Lovely MLD-yeyyy,mane tau ni ?hihi :P

Lovely aqiesh-siyes xtau name pokok tu,hihi

Nazirul-trademark keh3

Lovely saza-tu la fasal dear,ngeh2 :D. snap dlm kete jard

Lovely amy-tu yg pia suke sgt tu dear :)

Lovely dini-btl tu dini,cantik kan? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)