Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 20, 2012

Sikit punya hal jer

Dalam hidup kita pasti akan mengalami pekara atau situasi yang kita tak suka atau benci

Kurang gemar,kurang senang atau selasa,annoying,padahal pekara itu kecil ajer

Pia selalu alami situasi itu,disitu la kesabaran kita diuji.Selalu lah mohon pada Allah supaya menjadi manusia yang sabar,tabah.Amin

Sebagai manusia kadang2 Pia tewas mengawal emosi,terserlah diwajah atau mood jika sesuatu mengganggu benak fikiran atau jiwa.

Pia selalu rasa diri ini lain dari yang lain,tapi bila bab2 macam ni berlaku kat diri sendiri.

Oh rupanya Pia same je macam wanita2 diluar sana,hmmm bukan Pia nak kutuk semua wanita diluar sana.

Cuma Pia beranggapan Pia pon boleh jadi atau berperangai "typical women

Semoga sifat ini akan dapat diatasi atau dikurangkan,mencuba memperbaiki diri dan sifat dari hari ke hari

Fairy Notes-hujan lebat ketika menaip entry ini,syukur Alhamdulillah sejuk.setelah beberapa hari panas dan kering

2 comments:

Puteri Bt Ahmad said...

pia adela seorg yg sgt sabar dan tabah! tak mcm saye. sobs sobs. semuge dpt jd cam setabah pia :'D i leb yu, sayang!

Peri PiA said...

Lovely Pupu-insyAllah,Amin2 i love u syg!muahhh mari same2 jadi tabah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)