Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 4, 2012

Gerimis Mengundang di Istana Budaya





Cerita nya bermula kelmarin,lovely blogger Rabiatul Adawiyah ade war-war kan kat blog dia

ade tiket untuk menonton teater Gerimis Mengundang by Excellent Pictures ;),pia memang plan nak pergi tonton teater ni.

Peminat teater la katakan,bagai pucuk dicita ulam mendatang Pia cube2 nasib mane tau dapat tiket tu

Alhamdulillah ,Rabiatul Adawiyah respon bagitau Pia dapat 2 tiket ;)

So malam tadi,Pia dan hubby dapat peluang menonton GERIMIS MENGUNDANG.

Teruja sangat coz dapat seat dekat dengan pentas!!!!!!kalau tak silap yg pia kalerkan pink tu seat Pia n hubby :).ternamapk kelibat blogger popular Redmummy,duduk 1 row dengan kami tapi belah kanan.

jemput bace ulasan teater,Pia setuju dengan ulasan blogger Rabiatul.teater ini tidak mengecewakan

ending nya shhhhh rahsia,Pada yang berminat boleh pergi tonton teater ini ;)

 pic credit tu Rabiatul


posing before the show
mase pementasan jangan ngada2 main hanfon dan sebagainya,kena lazer kang hehe
lepas habis teater para pelakon diperkenal  kan,kumpulan zero naib johan raja lawak pon ada
karektor antagonis
hero & heroin



Ahmad Idham-director

sesi tandatangan,yang ade beli buku autograph boleh Q dapatkan tandatangan.buku tu Pia dapat FOC,Rabiatul bagi ;).beli RM 15
Kumpulan Zero yg kelakar,berbudi bahasa ;)...oh no blur pic


Lupa nak bergambar dengan yang lain2,uhuh.....



To lovely blogger Rabiatul,sorry sangat tak sempat nak join lepas habis show

Thank you so much kerana sudi bagi FOC ticket for 2 ;),semoga kita dapat berjumpa lagi
insyAllah.xoxo


Fairy Notes-ada part yang sedih pia tergelak,ehehe kenapa pia sendiri pon tak tahu ;P

7 comments:

Tieah Madian said...

Wow.. Bestnya.. Teringin nak p tengok teater tapi masih tak berpeluang..

nur amalina athman said...

bestlaa dpt bergambar dengan mikha tambayong..:)

Rabiatul Adawiyah said...

Pia,

terima kasih kerana sudi hadir. :)

www.rabiatuladawiyah.com

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam!
Hai there! malam tu i ade juga, Ruby kasi tix.. best kan cite tu? =D

mie said...

wow!!
best tu...
cantik heroin nya..
ehehee

kak ina kl said...

wow jeleznya..akak tak dapat pun

Peri PiA said...

Lovely Teah-insyALLAH,mane tau rezeki next time :)

Lovely amalina-best,dpt tgk live

Lovely Ruby- thank u so much ;)

Shah-hi!!yess Ruby bagi...best kan?

Mie-cantik ;)

Lovely K.Ina-rezeki ,amne tau lain kali rezeki akak hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)