Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 16, 2012

Tonton - 9 Soalan 2012 - Episode 20

tonton - 9 Soalan 2012 - Episode 20


Assalammualaikum,mungkin ade yang dah tonton
9 Soalan ni.

Pia syorkan sangat2 tonton 9 soalan ni!!!!


Colleague pia yg cerita fasal rancangan ni semalam

Yang belum register,register dulu ya.

Wajib tonton,Subhanallah



Fairy Notes-Ya Allah berikan hamba Mu kekuatan untuk solat dengan lebih2 khusyuk,solat yg Engkau redhai Ya Allah

6 comments:

Ardini Humaira said...

dni belum tengok lagi... nak p tengok jap :D

kak ina kl said...

tak tenguk lagi ni..insyallah bila free lehlah jenguk.

alhamdulliah dah ada lagi blog baru..nanti akak zazz tenguk yer

tq sudi support akak

Mak Lagenda said...

Kwn mak pun ada jgk cerita psl 9 soalan nih. Katanya ada kajian mengatakan sujud blh mengurangkan sakit kepala.

tp sygnya,mak pun blm sempat tgk 9 soalan nih

Ezna said...

dgn solat je boleh mengelakkan mati pucuk dan sakit pinggang...

NurulizzaH said...

saya tengok episod ni few weeks ago.memang terkagum dengan Dr.Fatimah.Baru tahu besar nikmat khusyuk dan sempurna dlm solat...

Peri PiA said...

Lovely dini-tgk tau :)

Lovely k.ina-same kak,let's support each other :)

Lovely mak-cube cari kat youtube,tonton

Lovely ezna-setiap suruhan Allah pasti ada kebaikkan :)

Lovely Nurul-kan?kagum sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)