Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 15, 2012

Jawapan untuk Snickers

Assalammualaikum,hola hi
ada sesiapa berminat nak tau jawapan kepada entry sebelum ini?
Fasal cekelat Snickers tu

Drum rollllllllll!!!!dan jawapan nya ialah















RM1.80 Tak percaya???? :) mari nak ceter sikit




Snickers dah ade "anak" hehe pia kadang2 rajin ajak hubby gi KK cari Bliss ke,kudap2 ke
Terjumpe "anak" Snickers ni kat KK ,first time jumpe ni.





KK antara kedai 24 jam yg menawarkan harga murah,contoh air kotak still blh dpt singgit
Bliss RM2,pam minyak charge sampai rm2.50 tau Bliss ni(mmg kat pam minyak "jajan" mahal sikit kan?)

Hari tu Pia pergi Econsave pon dah ade jual dah,dalam satu pek 3 dia jual,bagus juge ade "anak" Snickers ni.

Kalori kurang dari "Mak" Snickers kan,memandangkan saiz nya yg lebih kecil :)

Agak2 sesuai untuk orang diet?jaga badan?Jahat tak pia macam tak bagi je seploh hengget yg dijanjikan hehe

InsyAllah Pia akan buat GA ye :)


5 comments:

Ardini Humaira said...

waaaah tomei anak dia :D tecitt je hehe

nur anis said...

hari tu saya pun jumpa baby snickers ni..comel je..:)

saza said...

laaa..yeke baru tau ni..murahnya

Mak Lagenda said...

cik abam mak suka mkn sickers ni dolu2 masa trainning. Katanya mmg blh tahan lapar klu mkn snicker.

Peri PiA said...

Lovely dini-suka tak?hehe

Lovely nur-cute,yum2 hehe

Lovely saza-gi cari,mek sopia dah blh mkn x?hehe

Lovely mak-yg mak dia mkn blh tahan lapa,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)