Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 1, 2012

Tazkirah Ramadhan 1433H/2012

 Entry telah ditanam sehingga 14/08/2012,rajin2 kan diri ye untuk scrool ke bawah untuk update terkini(kalau ado ;P)




Assalammualaikum,inyAllah umat islam akan mula berpuasa Sabtu ni :)
Teruja!!!Pia nak jemput u ollz datang ke tazkirah ni

Semoga Ramadhan kali ini penuh makna,Amin

Mohon maaf jika ada salah dan silap

Selamat Berpuasa


p/s-jgn datang time Ustaz yang u ollz minat je,ehehe gurau je :P

10 comments:

Ardini Humaira said...

salam Ramadhan, kak.. maafkan dni juga if salah silap.. 0-0 eyy hheehe

FARAH deeb said...

Thanks for sharing! Selamat berpose ye! :)
My latest Entry :)
JJCM: Chengal D' Garden Cafe

Mak Lagenda said...

Err..UIA xde yeh pia??

Apapun, salam ramadhan buat pia jgk..:)

JMR said...

mesti ada yang memilih ustaz ni..UAI takde ke??:-p

Wahidah said...

Salam Ramadhan Pia

NUNU EERA said...

ade ustz don la..;)

Ardini Humaira said...

bestnye kalo leh g sana :D

Puteri Bt Ahmad said...

bestnyeeee :') hihiih.insyaAllah tahun depan tanak miss majlis2 ilmu :') kat sini cam tatau nk g mane. cume ade tazkirah pendek selepas tarawih.

juelee said...

pia.. selamat hari raya eceh kite nak cuti dah.... nnt raya jemput dtg rumah ye..

Peri PiA said...

Lovely Dini-akak pon same dini :)

Lovely deeb-same2 deeeb :)

Lovely Mak-xdpt Mak hehe,terima kasih :)

JMR-Memey,haha xdpt fully booked

Lovely Wai-Salam Ramadhan dear-balas lepas ramadhan hehe

Lovely Nunu-best tau,hehe

Lovely dini-tu la,blh jumpa dini

Lovely pupu-pupu,pia sedih sgt ni coz tahun ni xpasti la :'(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)