Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 8, 2012

Google 07.08.2012

Assalammualaikum,apa khabar semua? Semoga sihat2 selalu dan menjalani ibadah puasa dgn baik :)
 Hari2 pakai google kan,yg best fasal gugel ni kalau ade tarikh istimewa mesti gugel akan menarik kan search "enjin" nya.

 Tadi saje je layan ni hehehe,gigih print screen gugel buat macam game,acara lompat pagar

Nak gerakkan tekan butang Play kaler merah tu,dan cursor kiri kanan,nak lompat tekan space

Siap ade catatan masa,rekod peribadi  13.1 laju dari yg pia print screen ni,ecececeh :P

4 comments:

Ardini Humaira said...

dni tak try lagi.. hehe nanti nak try gak

nur said...

dear..
harini acara kayak.. best jugak.. hehe.. Nur dpt 41s.

Mak Lagenda said...

kreatif kan pihak goole ni buat mcm2

Peri PiA said...

Lovely dini-layan x dini,hihi

Lovely Nur-best kan dear?hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)