Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 6, 2013

Restoran Haji Sharin Low,Danau Kota Setapak.Kuala Lumpur

Assalammualaikum

Tahun 2013 ni mari pia mula kan dengan entry makan2 :)

Kami pergi Restoran Cina Muslim Hj Sharin Low,dah ade cawagan kat setapak
yeyyyyy!dekat sikit tak payah ke Ukay perdana(Bukit Antarabangsa kot)

Pia tahu fasal restoran ni kat tv,tak pasti sekarang Restoran Hj Sharin ni dah ade berapa cawagan

Memandangkan ade cawagan yg terdekat,Pia ajak hubby gi try hari tu

Nak cari kedai ni senang je,dekat dgn Festival City Mall setapak,seberang jalan aje

Sederet dengan KWSP Setapak,senang je nak jumpa signboard besar warna merah kuning

Menu menarik macam2 ade,yg common macam butter prawn wajib ade kat restoran makanan cina

siapa yang biasa makan di restoran cina muslim,tahu la kan rata2 harga makanan RM6 keatas

pia survey2 harga dulu,insyAllah lain kali blh dtg makan lagi,makanan yg kami cuba ialah


Nasi Itik RM7.00++,pilihan hubby sesiapa nak cuba itik cuba la,portion itik nya besar blh tahan,cuma agak kering sedikit.nasib baik ingat snap lapar masing2 baru blk keje
Mee Udon Blackpepper,RM8 yummmm ade udang,sotong,mushromm pia suka tak pedas utk citarasa pia
pia minum Lo Han Guo rase macam longan,hubby minum his boring teh o.memang selalu teh o teh o hehehe

total harga makan RM19.80.sekali sekala worth to try

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)