Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 15, 2009

Lif

~@!#%^& nya org ni!dah nmpk pia msk lif bkn nak tolong tekan butang open kat lif tu.nsb baik sempat meloloskan diri dlm lif ni.Sebal btl rase! Getusku dlm hati~~~Kes ni berlaku time pia nak naik ofis lps tapau lunch minggu lps hari pe ek? xingt?tp ini kisah benar bkn rekaan ea... Oooooo dlm lif ade 2 org lelaki rupenya,sorang muda sorang lagi pak cik.yg buat pia benggangnya si muda tu tgk org mcm nak mkn pe kes?benci!xsuke xsuke xsuke tau grrr..... Lps yg si muda tu sampai ke destinasinya,si pak cik tu tu bersuare "mcm bdk hisap dadah jer bdk tadi tu,pak cik blh kenal org hisap dadah ni.bawah mate dia bengkak"sambungnya. Pia hanya mengangguk2 kan kepale jer(bkn mengiakan) tanpa menjawab,pia malas nak jawab benda yg kite xtau. Dgn harapan cpt la sampai destinasi pia,"lmbt la pula nak sampai lif ni"pia bermonolog dlm hati Bagi,pia mate org baru bangun tido dan org yg xcukop tido pon bengkak juge.ha mcm mane tu? p/s-kalau pia salah minta maaf yer,xtau sgt mcm mne rupe org ambil bhn2 terlarang tu. aksi org khayal @ gian ambil bhn2 terlarang tu tau la sikit2, tu pon tgk kat tv.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)