Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 1, 2009

Kenduri-Kendara

Semlm pia and husband pergi kenduri kat area "Pandan".Kenduri anak cikgu sekolah tempat hubby ku keja...Tapi hubby ku bkn cikgu, walaupon org selalu panggil dia cikgu hehe. Semlm cuti masak tgh hari la,kan kena mkn nasi minyak hihi... Pia segan lak nak snap gambar pengantin,maklum la pia ikut hubby.Pia xkenal sgt mereka... Tema mereka biru,pia kalau pergi kenduri suke tgk pelamin,decoration dan semestinya Pengantin. Lepas makan,hubby borak2 dgn kawan dia,Kebetulan ade tmn permainan kat situ pia pon tgk anak2 kwan dia main buaian,gelongsor dan my favorite jongkang-jongkit.Terkenang waktu kecil2 dahulu hurmm sweet nya kenangan itu.Lepas tu masing2 pon balik..... On da way blk,tibe2 pia terase perut ni muat lagi utk desert(mane bdn tu xnaik ;P).So kami pon singgah Rahsia utk mkn cake hehehe.Pas mkn snap2 pic nanti upload ek,kami pon blk.Sampai umah pia buat keje suri rumah sikit2.Lps tu ade kwn hubby ajak dia keluar minum,pia dok umah jer la.Lps settle kje pia pon zzzzzzzz.Dah lame xtido petang hehehehe ;P Jumpa lagi daaaaaaaaa. Sila menjamu gambar hee~

3 comments:

~LoVE PiNk~ said...

poyo..
da suke tido 2 ckp jelaa..hahahahaha

~LoVE PiNk~ said...

huhuhuhuhu bukan kamoo suke tido ptg ker..hahahahah
poyo jer...mkn kek xajak...dasar perut gajah...kikikiki

"PiA" si Peri Perasan said...

sudah ku jangka Si Love Pink pasti cemburu hahaha ;P.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)