Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 30, 2009

Umi

Tadi baru lepas keluar makan dgn umi tersayang with adik2 sekali Yummy2 ,blh dikatakan istimewa juga la menu yg kami pesan "Seafood" Pia ajak umi keluar makan coz mase hari pia tak bawak umi keluar makan Eh! bukan tak sayang umi kite tau ;P,kebetulan adik2 yg belajar xboleh balik time tu. So, pia buat keputusan untuk menangguhkan agenda mkn2 ni hehehe. Lepas makan keluar dengan dengan hubby and adik kat Uptown Danau Kota,jln2 cuci mata. Biasala malam minggu sesak,susah cari parking dah 2 3 kali pusing..kepala naik pusing hehe. Tegok ragam manusia sekali,tapi benci kat sini tempat terbuka.BAU asap rokok lemassssss! Kat area sini mmg best juga kalau nak berjumpa kwn2,byk kopitiam pia suke minum kat sini. Ok la pia nak tido dah ngantuk,selamat tido jgn lupe cuci kaki.Eh gosok gigi dulu......Bace surah ape yg patut ye.Eh esok ade kenduri kwn hubby la,yeyy sok blh mkn kenduri.

3 comments:

~LoVE PiNk~ said...

thnx yeahh sis 4 expense us makan2...
'mkn adalah my bestfrenz'..hehehehe
but that night i not feeling well..tp mkn selera jer..ahkz...

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

tak penah pi uptown danau kota..
best ke..?

"PiA" si Peri Perasan said...

to my lovely atiqah~
for me kalau nak hang out dgn tunang or kwn2 kat danau kota best juge.kat situ ade tiap2 ade uptown,kecuali mlm jumaat.kat sini ade byk cafe,kopitiam blh mnm2 :).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)