Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 16, 2009

Dia dtg ~EmO~,jujur aku tak kuasa...

http://emo.huhiho.com Siang tadik pia tak pergi ke pejabat utk buat kerja lebih mase Kerana bdn ku skt2 dek membuat kerja2 penyusunan fail thn lps Sabtu mmg xpyh kje,tp pia agk rajin juge dtg hari sabtu hihihi Ni ni nak emo sikit,asyik2 pia gak yg kena.exc xpandai nak bhg kerja sama rata. SEBAL! sgt rase,bkn xikhlas(penah dgr x ayt ni?). It's just not fair la,kita kena la bhg2 kerja2 yg agak ssh ni,supaya cpt siap xde pekerja yg terase hati psl pekara2 remeh temeh ni.... Fed up pon ade rase mcm ni,sampai bila la keadaan ini akn berterusan ku pon xtahu.Ya ALLAH beri l ketabahan pd hamba MU ini... p/s-owh ya entry dipost hari ahad hehe,pia "dibuli" hari jumaat

2 comments:

ezzati said...

sabar..biasa..kengkadang cmtula kehidupann.. :)

Peri PiA said...

lovely ezzati,
thanks dear,hidup ini kdg2 gumbire sgt2
kdg2 huh sebal jerk rase
Alhamdulillah hati ini kian tabah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)