Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 18, 2009

My First Eid As A Blogger

Assalammualaikum,salam sejahtera kepada anda semua moga bahagia. Hari bdn rase tak enak,mcm nak demam.mase raye ke-4 hari tu dah demam. Ni kena lagi?huhu,semoga saya tabah menghadapi ujian kecil ini hendaknya. A ja! fIgHtInG! Post kali ini bertujuan utk menunjukkan sedikit gmbr mase raya hari tu :) Pengalaman pertama beraya dikmpg habibi syg,mcm2 perasaan ada. Ade rase sayu,maklumla kali pertama kan,Alhamdulillah dpt diatsi dgn rase gembira. Family hubby sume lyn pia dgn sgt baik,syukur sgt2 dpt keluarga lagi 1 yg sgt baik Baiklah cukup sampai disini utk entry kali ini Sila lah jamu mata ye,Ilal liqaa' : Jumpa lagi :),InsyAllah.
Adik bongsu ku
sebelum blk kg,jln2 dgn adik.yg lg srg blum blk ade class,xtau nk pi mne.tup2 sampai sini :P
Beli candy utk adik2 sepupu hubby :)
Dah nak bertolak ni
sempat juge :P
Kat Kg Habby,juadah hari raya lebeh kpd lemang
Dgn my Love
hihi,aksi sengal ku
Xpernah alami suasana mcm ni
Antara ahli keluarga,rmi yg pemalu :P
Buai laju2~,"saranghae yo Habibi"
Ctk kan BUNGA ni?ciptaan Allah S.W.T
muke demam dihari raye,kat klinik :P

2 comments:

atiQah adNan said...

seronoknye raye pIa~
ade bakar lemang psang pelita..
kat melaka tak pernah family qah nak buat lemang tau.. hee~ teringin juga nak bakar lemang...
waaa seronoknye main buaiii!!!
nak jUga.. dulu atok ade buatkan qah buai tapi pokok tU dah kena tebang daa..rindu nak berbuai.. ^__^

k get well soon k dear..~

Peri PiA said...

Lovely Qah-memang soronok sgt2,berbuai memang blh buat kita teruja kan dear

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)