Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 22, 2009

Barang keperluan

Jgn malas Pia!U must list down what do u need for groceries.http://emo.huhiho.com Nanti senang nak bajet k,jgn mls pia cpt2 buat sekarang. Baikkkkkkkkkkk!(ala kartun jepon alih ke bahasa Melayu)heehttp://emo.huhiho.com Ni tgh buat list la ni utk groceries bln 10 dan 11 ni,jgn kacau :P
  • Beras
  • Minyak msk
  • Santan Kara
  • Susu,susu pekat manis 2 tin
  • Frozen food
  • Keju
  • Rempah
  • Asam keping
  • Ikan kering nak ke?hihi
  • Telur
  • Tepung gandum
  • Teh
  • 3 in 1 tak elok mnm,xper selang2 la beli ok x?
  • Kopi
  • Periuk baru,cari kat Leno
  • Kuali,Leno juga
  • Telur aym
  • Roti
  • Butter,Kaya,Jem
  • Udang,kat hypermarket blh thn harga dia.
  • Jus
  • Buah-buahan,beli kat psr mlm je la
  • Sooun campuran
  • Kicap,yg lemak masin pula bln ni
  • Sos cili
  • Gula ade 1 kilo,standby 1 kilo
  • Cecair pencuci baju,pinggan
  • Sudip,kena tambah sikit ni...
  • Oh ya,gas memasak kena standby ni
Hurmm rase2nya ini sahaja utk bulan ni,kalau ade ape2 missing update khttp://emo.huhiho.com Jumpa lagi, InsyAllah http://emo.huhiho.com

2 comments:

atiQah adNan said...

alahai comelnyee...
nanti qah pUn nak wat mcmtu jugaa laa.. hee~

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-hee~,buat tau dear,jgn mls mcm pia :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)