Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 2, 2009

Walimahtul Urus

Assalammualaikum,ape khabar semua?rindu kat pia tak?hehehe,adoi maaf la blogku (sambil tgn beraksi ala2 buang sawang :P).Lame tak kemaskini,lepas kenduri adik iparku hari tu pia terus sibok dgn kerja maklum la dah bercuti kan.ditambah pula musim2 hujan ni bdn ini kalah melewan virus.diri lu yg lemah ini telah dilanda demam lagi,rase nya baru baik demam kena mase raya hari tu.Xperlah,syukur Alhamdulillah diri ini semkain pulih... Mai semua dgr ini cerita ...... Keluarga sebelah habibi ku cayunk menerima menerima ahli keluarga yg baru. Pada hujung minggu yg lalu(hujung minggu lalu la sgt :P),pia, hubby n his family telah pergi berhujung mgu di Banting.Tarikh kejadian ade digambar :D Pia,hubby dan adik bongsu hubby bertolak dari rumah kami pd pkl 8 pagi,pergi jmpt pengantin bwk pengantin tau ;).Adiknya sampai dr kg mlm sebelumnya,naik tren. Jumpa ahli keluarga yg lain di shah alam,bile sume dah ready setting sume kami pon bertolak menuju ke destinasi yey yey...Sampai di Banting pkl 12 tghari... Alamdulillah adik ipar ku telah selamat bergelar suami orang :D,sekali lafaz jer sama dgn abg long nya habbiku :) . Seronok jln ramai2 dgn keluarga,siap berkomunikasi guna walkie talkie SEGALA supaya senang kite sume berkonvoi xdo yg slh jln...Alamak!! lupe lak nak snap pic ku berwalkie talkie Pengantin telah selamat dinikahkan selepas Asar,sebelum itu pada pkl 1 ptg majlis berlangsung majlis pertunangan... Dlm sibuk2 kenduri kawin semua,kami sempat juge la berjln2 di Banting ni.... Minggu depan kenduri belah kami pula,nti senang2 pia sambung citer ye Tata,eh!sebelum tu sila la tgk pic cikit ;) nanti pia upload lagik.Fabregas jgn mara ek hihi :P
hee~ ade je muke dia ni ;P
Sirih Junjung,Oteh Great Idea!
Majlis pertunangan
Biras dan Mak Mentua Pia
Congrat her ;)
Saat yg mendebarkan
Sweet moment
Perasaan dia sukar digambarkan,pia dah lalui..
Tahniah

2 comments:

Farid Fabregas said...

hehehe.. mcm kenal je org tuh.. huhuhu

Peri PiA said...

siapakah itu fabregas?hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)