Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 29, 2009

New Moon

Awal tau
buat muke selamber b4 msk panggung,thanks TO ADIKKK tlg snap
haii berani2 ye kamu pia,hihi muke xsudah
Assalammualaikum,hi semua mcm mane dgn perayaan Aidiladha anda sume? Mesti seronok lagi gembira menghabiskan mase bersama keluarga dan yg tersyg.. Pia juge begitu,walaupon berkerje pada 10 Zulhijjah yg lalu...xper janji kualiti masa Pagi Ahad mula2 hubby cadang nak pergi Rembau,rumah saudara hubby Bila call mereka ckp ade hal mungkin tiada dirumah,so pia yg mmg nak sgt menonton New Moon pon telah meminta hubby utk membawa pia ke pawagam yg paling hampir dgn umah. Lepas beratur beli tiket(pia beli tiket show yg paling awal tau!xcited giler nak tgk New Moon :D),call adik ajk dia dtg teman pia menonton...hubby pegi jumpa kwn,hubby xminat citer tu....tp habibi syg teman pegi beli tiket..10q cayunk Overall citer New Moon MMG BEST!!Suke sgt dgn watak Edward dan Bella, sinematografinya pon sgt ctk terutamanya yg dlm hutan.

2 comments:

atiQah adNan said...

hhehe tak romantik kan kali ni twilight dear... tapi ok laa qah suke..!! heheh

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-mee too,suke3!! :),
Edward kalo bergmbr,mesti mengiring dan tunduk kat kepala Bella.soo sweetttt,dlm Twilight pon same,time prom tu hee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)