Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 4, 2009

Times Square,then something

Ini satu kisah bukan cerita dulu kala...Its happens few hour ago... Cuti sekolah ni adik ipar pia dtg umah,habibi cadang nak bwk adik dia jln2 KL. Dia dtg naik tren,stesen keretapi dekat jer dgn dari umah mentua senang jer Sampai stesen KL kami pon terus pegi jemput dia Dah 2 hari dia sampai,ptg tadi lps pia n habibi bwk dia pergi TS Nak bagi dia merase naik Monorail,sampai TS jln2 snap pic segala then blk... Cadang nak mkn Cha Kue Tiow lps tu,tetapi.............................................................. Bila blk nak amek kete ,kami parking dekat area stesen Monorail Titiwangsa.Hari dah mlm ingt kan selamat la parking kat situ.Bkn halang lalulintas pon ;P. Tgk2 kete dah tak ade!!!uwaaa mase tu pia dah nak nangis2,kete ku Put3 Pia namenya dah hilang ke ??Tak pernah kena situasi mcm ni tau :'( Then habibi ckp InsyAllah tak hilang ni,kena tarik ni rasenya...Lps Adik pia sampai kami pon terus pegi check kat tmpt DBKL tunda kete.Alhamdulillah,nsb baik xhilang thanks adeq dtg jmpt kami bwk kami pulang ke rumah :D.Call mintak tlg dia dtg amek kami.kete dah tak ado, patah la kaki kalau menapak...
bestnya kalau dpt merase pegang salji
adik ipar bongsu
10q sayang ,sporting dia bergmbr hari ni

3 comments:

ezzati said...

waa.a...takotnye jd cmtu..slalu t'pk tau..huhu..mintak d jauhkan..sib dpt blk kan kete tu..

name saye puteri. said...

hihihihi..kem slm put3 pia..hihihihihi....cayang!!!! kamu sgt cumelll!!!!!!! hihihihi.suke la tgk gamba pia. rase cam tengok anak patong.hihihih. tingin nye nak jumpe!!! gewwam!!!

Peri PiA said...

Ezzati-tu le,uwaaa ngeri btl xperience tu.Alhamdulillah put3 pia selamat

Puteri ctk-pia lagi la teringin nak jumpe kamoo!...hee~ xmo la ckp mcm tu malu la hiihii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)