Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 28, 2009

Contest Ingin Jadi Model

Wah perasan nya saya kerana menyertainya,tak layak rasanya.Gambar taruhan saya disini Should i give it a try?Jika anda terbace entry ini,bermakna tuan empunya blog ini telah memberanikan diri utk menyertai nya dgn rasminya.Wish Good Luck to myself. saya mengetahui contest ini dari blog SaraHata sweet girl yg workaholic,wish to be like her. Pada wanita,gadis-gadis manis diluar sana,dipersilakan utk menyertai nya.Untuk keterangan lanjut sila ke blog pengajur Hannah Talent. Sekian,Terima Kasih

7 comments:

ezzati said...

uiyooo..hehe..gud luck laling :)..mmg cam model tuuu

atiQah adNan said...

wah.. gud luck my dear Pia..
heheh

Hannah Talent said...

ai k.ruby..sylah penganjur...
HANNAH TALENT tu sy punya agensi ;)

so if akak tau drpd sy,meaning dat dpt tau direct from HANNAH TALENT

Are'Ja_(",) said...

cantikk nyer u..hehe..tapi sy tka layak nak joint contest ni...cedeyy..

Melz said...

eh gambarnya takde eh ?

Melz said...

Woho . di pantai :) nice one ahaha neway good luck keh

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-ehehe,10q Amin.model pasan jer saya ni

Lovely Atiqah-10q soo much Qah syg

Lovely Sara-opps,terblurr pulak sorry

Lovely Are'Ja-really?y?

Lovely Melz-Amin,10q dah jumpe ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)