Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 30, 2009

Saya Demam Lagi

Saya sungguh terharu Enche hubby telah ambil cuti utk menjaga isteri dia yg dilanda demam panas yg agak terok semlm.Doc check suhu saya 39 darjah Celsius,sebab tu kepala saya bagai nak pecah kate doc. Mmg pelik demam saya ni,sebelum tido saya ok.Tgh mlm saya terjage tekak saya skt sgt,bgn nak pi kje lps tu xlrt dah.Kalau xgagahkan diri dan enche hubby xbwk gi klinik mmg xbgn la saya.Mmg xlrt nak bgn,thanks for everything AB Habibi cayunk ku jarang update status FB dia,mmg TERHARU bile check FB... p/s-Thanks so much Ezzati ajr supaya saya blh show FB hubby kat blog ;)

5 comments:

iena said...

jaga diri k.. jgn luper makan ubat... macm tulah sayang bini kan

[z@ck] said...

ololo..
sweet.. =)

ezzati said...

cianyyeee akit..mkn ubat yerk..rest :) ..

cayangnye hubby kt dia..heee..comel

~LoVE PiNk~ said...

ahh lu bajet je kan..
da demam tido jelaa..
on9 je keja..
muahahaha

Peri PiA said...

Lovely Iena-10q so much,hehe cayunk

Lovely Zack-Hee~,blushing

Lovely Ezzati-10q,baikk sy akan mkn.hihi,virus love

Lovely Adq-huhu jeles lalala :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)