Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 13, 2009

Skybridge

Nice view
Muke penat,mood kurang nak bergmbr.hubby hampir2 xpecaya :D
Sambil menyelam sambil minum air.Sambil bawa adik dia n wifey dia ikt sekali :).adik ipar dah blk kg dah dgn kami last week.Jgn serik ye adik ipar ku dok rumah kami ;). Pagi2 lagi hubby dah pergi ambil tiket.Ingtkan mereka berdua jer la naik.Then hubby call,"syg saya ambil tiket 6.30pm punya blh la kite naik sekali lps syg hbs keje nanti".waaa terharu giler mase tu lob u AB :D,terase diri disayangi dah x terabai hihik..Actually pia xkisah pon,pia dah penah merase naik dulu,tp dah lame dah.. Mase on the way nak pegi biase la KL jln jem :(,sampai KLCC cari parking mencicit nak turun ke lobi Skybridge tu lagi dua minit jer mase yg ade.Nsb baik la sempat Alhamdulillah, kalau tak hampa laa penat2 pagi td hubby amek tiket. Bestnya lps penat keje.Pegi naik ke tmpt tinggi lihat panorama KL.Haa!Lagi 1,U olls pernah pegi bukit yg kat Ampang tu x?best juge panoramanya..lame dah xpegi,nti nak ajak hubby pegi.Tapi tmpt tu sunyi sikit,hati2 la kalau nak pergi...

3 comments:

ezzati said...

wahh..bestnyeee...dpt lak husband yg penyayang tu.. :)

a.n.n.e said...

pernah ada training kat reuters tingkat above bridge tu..change lift kat level bridge ni..saya hanya berada di hujung bridge tu jer, tak terfikir langsung nak jalan ke tengah..rugi2

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-nti dtg KL,pagi naik ni.tiket kena amek pagi2..best la,cume mase diberi singkat..biase r FOC

Alhamdulillah,dpt hubby mcm Enche Fadzli ;),semoga loving sampai bila2

Lovely Anne-wah,bestnya..oo Reuters kat situ ek.Ye la nape xjalan2 dah ade dpn mate.Xper,may b Anne nak rase cabaran nya kot.Nak kena q amek tiket sume ;),lalu security check he2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)