Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 9, 2010

Somebody Help!

Mase saya nak buat entry saya tekan "enter" Tapi bile dah post dia tak jadi mcm pic diats Ape yg xkena? owh saya blogger sgt bute IT!:( Ade sesiapa blh bantu saya? Please2.........

5 comments:

Atiqah Adnan said...

dear, qah tak faham la ape terjadii..
kenapa lak tak jadi camtuu..

Are'Ja_(",) said...

sis,kenape eh? tak paham ape yg tak jd?

Are'Ja_(",) said...

Owhh baru Aja faham sis,
mcm ni klau lirik lagu tu kite copy from other website, memang akan jd macam tu...space tu akan di kira space dalam post blog ni, bile kiter enter, semua ayat akan naik ikot space yg di copy tu..
so solutionnya, sis kena tekan enter 1 per 1 ayat tu ke bwh untuk buang space yg tercopy skali dari web td..then post balik..
ok testing dlu yek.. :) selamat mencube.

ezzati said...

heee..bc komen kat ats ni bru phm..bole edit kat html code tu kalo rajin :)

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-xper,bahasa Pia mmg terok hee~

Lovely Are Ja-10q so much,tapi xblh juge :'(,may ade salah mana2 tp ak xtau buat

Lovely Ezzati-ye ke?nak edit mcm mane pon xtau,huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)