Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 15, 2010

Used To Be Alone-Part 1

Hari ini hari Jumaat Lunch break 2 jam,rase mcm nak jln2 Kwn yg rpt dgn saya kat pejabat cuti hari ini Semlm saya yg cuti,ekeke~ cuti berganti2 pula Mcm lari berganti-ganti pula dah kami nih :P Jadi saya buat keputusan keluar jln2 sorang2 Mcm dulu2,bile org yg rpt dgn saya msg2 bz dan saya rase nak keluar saya akn keluar sorang2 Saya nak naik LRT pergi jalan TAR!dah pegi dah pon tadi Hurm,entry ni tak dapAt dipublish sebelum saya pegi jalan2 tadi dek kerana kongkongan protokol pejabat :( Jln sorang mmg rase mcm org bo***, tapi saya dah biase Kalau nak jalan sorang2 pegi Mall ke Jln TAR ke ok,kawasan tumpuan org ramai.Zaman sekarang ni mcm2 boleh berlaku,Alhamdulillah selama saya berjalan sorang,xde pakara yg tidak diingini berlaku Anda pernah jalan keseorangan?sAyA dah biase....

4 comments:

~LoVE PiNk~ said...

wah2..
jalan sorg2 xtatot kena culek ker??
hik3...
laen kali calling2 dehh..
SOMBUNK na...

ezzati said...

dah biasa jugak..cuma x best..hehe..

p/s: jmaat sy slalu blk umh je..msk n mkn kt umh :)..rehat 2 jam stgh

Atiqah Adnan said...

tak best n tak beranie hehe...

Peri PiA said...

Lovely PaRi PaGi-huhu,u blk lmbt maaa last friday.xmo kaco u :P

Lovely Ezzati-mmg xbest,tp kalo nak cari brg sesuai.take ur own sweet time ehehe.Adoi,lebeh 1/2 jam r break dia jeles.InsyAllah dah dpt umah dkt mcm Ezzati nak ikut juge mcm dia :D

Lovely Atiqah-hee~,ber2 lebih baik :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)