Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 26, 2010

Terkongkong

Bosan!http://emo.huhiho.com Itu la yg ku rasekan kinihttp://emo.huhiho.com Ini la yg tak seronoknya bile jadi kuli orang,haiii bilela nak bebas ni.http://emo.huhiho.com Dulu kat pejabat ni,kalo hal ke ade hal blh mintak 1/2 day.Tapi sekarang dah tak blh!http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com Ini la yg buatkan saya Emo,dulu boleh.Sekarang dah tak boleh.Berkuat kuase tahun 2010..Menci!!http://emo.huhiho.com Saya mmg ade urusan la hari ni,alahai urusan kuhttp://emo.huhiho.comape blh buat.saya terpenjara disini

7 comments:

Atiqah Adnan said...

hehe sama la dengan qah.. hehe ada urusan kenalah cuti.. claim sebagai cuti..

ezzati said...

waa..nape ni..sabar2..huhu


p/s: comel yang katun cendawan nangis2 tu :p

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-urusan yg menjelma tibe2,uwaaa.kesian urusan ku itu hee~Thanks dear

Lovely Ezzati-Thank u VM,HEHE kamu lagi comel kerana komen :D

~LoVE PiNk~ said...

muahahaha..
teros update ker pas frust xley ikot..
cian dehh akak ku..

~LoVE PiNk~ said...

muahahaha..
teros update ker pas frust xley ikot..
cian dehh akak ku..

She is a Bubble Machine said...

ouh knp ni? terkongkong dgn kerja eh?

Peri PiA said...

Lovely Adq :P-huh,u saje kan? :P :P

Lovely Arnie-yeah,yesterday...u kno hal ni muncul tibe2.tu yg rase sgt tertekan n terkongkong :|

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)