Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 18, 2010

Bukan Niat Ku

Assalammualaikum Mesti ramai antara u all msh bercuti Jalan pon agak lenggang,kereta banyak sgt Kalau hari2 mcm ni heaven,kurang kedut muke ku Nak meredah kesesakkan lalu lintas yg mudah bikin hati panas Seronoknya cuti,nak blk dari cuti tu yg liat sikit :P Mood cuti masih membara kan?uhuhu :| Hari ni hari saya kurang produktif Maaf ye,bkn kerana terbawa-bawa mood cuti
T A P I S E B A B N I
Hehehe,tau jgn pandai tuduh i malas keje :P Happy working semua,esok jumaat..lusa blh cuti lagi ~wee~ huhu

7 comments:

Atiqah Adnan said...

HUH? what happen? tulaa mmg mood nak cuti lagi je nie dear..
tapi kena jimat cutii..

fikaryna said...

huhu..mud masih cuti..so 2 pasai keje kat pejaabt jalan mmg jalan tp kura2..hik2..

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-server n line internet kat pjbt ni pon msh dlm mood cuti dear qah hee~

Lovely Ryna-Kura2 pon laju dari saya hari ni keh3,:P

sarah said...

huu..database cuti cny lagi tuh..huhu

Aaaa *Blur* said...

Adoi .

Bila pikir cuti ni rasa perit sangat.
Bukan perit pe pun .

Perit coz tinggal bape ari je lagi nak skolah blek huhu .

:P

ezzati said...

boringnyeee kann...

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-hee~,kamu mmg kena berjimat ambil cuti dear

Lovely Sarah-tau xper hihi :P

Ah Blur-Cisbege ingtkan ape :P

Lovely Ezzati-tu la pasai ekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)