Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 6, 2010

Best Picture Genting Contest

Salam hi,saya join contest lagi ni,dapat tahu dari blog Safia kwn alam maya.Bakal cikgu,kami dah pernah bertentang mata sekali *sweet*.Ade siape2 nak join cpt2!!klik sini.Ok cerita Genting saya ade di bwh jemput bace :)
  • Saya tertarik hati nak menyetai contest ini kerana kebetulan saya telah menjejakan kaki ke genting hujung thn lps selepas hanta adik praktikal di Raub.Setelah sekian lame tak pergi ke tmpt berlibur tanah tinggi tu
  • Saya berpendapat Puan Penganjur ini sgt cool kerana menganjurkan contest ni(ewah bodek)
  • Genting bagi saya bkn sekadar tmpt utk berhibur,ia lambang kecekalan seorg lelaki yg bernama Lim Goh Tong.Pewarisnya kini amat bertuah menikmati hsl kegigihan Lim Goh Tong.
  • Mendiang seorg ahli perniagaan yg hbt kerana ,beliau blh nmpk ape yg mata org biase tdk nmpk blh wujudnya sebuah kota keriangan ditanah tinggi
  • Lawatan saya ke Genting kali ini sgt istimewa kerana,pertama kali pergi sebagai seorg isteri.Pergi bersama suami tercinta :),ditemani emak dan adik.Merancang utk pergi lagi berdua-duan :) pula
  1. Menjadi follower blog (sudah :))
  2. wajib (pakse rela) meletakkan blog ini di dalam bloglist anda(sudah :))
  3. sila letakkan banner contest di side bar anda(sudah juge :D)
  4. Terima Kasih Penganjur,gambar dibawah
Ini gambar taruhan saya Aura keceriaan melanda,belum pon msk theme park lagi :)

12 comments:

ezzati said...

phewitt...gud luck :)

name saye puteri. said...

pia sgt rajen masok contest. hihi. chaiyo!!chaiyo!!!
nway pia ku cayang, gud luck!!!
gamba adela santek dan penoh ceria.
leh menang nih!!! XD

~LoVE PiNk~ said...

pewwiiittt...
macam kt paris laa..
wakakaka

Atiqah Adnan said...

comelnyee Piaa..
qah tak pernah pi genting punn..
huhu ^__^

Dak Wan® said...

Jangan arr cekik tiang lampu tu! Hahaha. Anyway, gud luck k?

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-ehehe,me acheh :)

Lovely put3-owh nak cube2 hihii,10q put3 syg..Amin2

Lovely Adq-well,:P

Lovely Qah-hee~ 10q,nti pg dgn hubby to b ye

Dak Wan-ekeke,10q tau

sarah said...

yee..sy nk join juga:)
suka-suka saja:p

zirconia said...

thnx 4 visiting my blog..salam kenal & gudluck 2!

gadismutiara said...

piaaa...
gud luck.. caiyoook =)

Jard The Great said...

hehehe.. genting ek.. jap nk carik gmbr

ezzati said...

byk gamba genting ni...ermm..mcm nak msk je..

soffya said...

k.long...

lawa pic.pia pening, nk pilih mne satu idaman kalbu.last2 yg tu jgk..haha


all da best ye syg.muahh3


ka.ong,sori..cz hri ni bru dpt mengomen k.long.k.long je..yg setia..sori ye yunk.

ya Allah..internet sgt truk.kdg smp nk ngis je..
yelh satu gmbr nk upload, mkn 4 thn

ni pia x tido..tggu internet smp pg.akhirnye ok....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)