Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 10, 2010

Sarat pengajaran

Gambar cakap-"sila klik saya utk visual yg lebih besar,terima kasih baca saya" Assalammualaikum,hi semua ~hola!~ Harap2 anda semua sihat sejahtera hendaknya Uhuk2,blog byk menunjukkan tanda2 sawang :P Saya dpt e-mail ni,tersentuh jiwa ku membace ni Harap2 kite bkn tergolong dalam org sebegini

10 comments:

ezzati said...

supaya di jadikan teladan..mintak jauh kan dr sifat2 ni..huhu..kadang2 kt manusia, kt x sedar kt buat silap slagi xde org yg tego..

sarah said...

erm..skg nih mcm2 jadi.

asna cute said...

masyAllah.. harap dia dpt kemaafan drpd ina dan aida tue..

*insafi diri sendiri..

Precious said...

Adusss ... sebak ni!

Jard The Great said...

ku percaya pada karma..... so kena la selalu berbuat baik.. huhu

RiNa FaRiD said...

tersentuhnya baca...

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-ye la,kite xnmpk silap kite

Lovely Sarah-btl,kusut jap

Lovely Asna Cute-InsyAllah,btl insaf2

Lovely Precious-tu lah,sampai skt dada thn

Lovely Jard-ku jua ;),buat baik berpada2..jht jgn

Lovely Rina-kan?msh terase nih

Aaaa *Blur* said...

Entry ni SANGAT mnyentuh hati saya, Kak Pia .

Terfikir .
Banyak dosa saya saya ngan kawan2 .

Macam mana kalao dosa tu balek smula pada sya ?

Saya buat tak kisah je yang orang tu benci saya .

Ya allah ..

Btw .
Nice entry .

I like it . ♥♥

:D

Rina Salleh said...

pia! takutnyeeee
mana tau ada tak sengaja buat dekat orang lain. so first skali mintak maaf dekat pia dulu. huhu

Peri PiA said...

Deat Ah Blur ar-thanks :),ye la mudah2 entry ini memberi kite pengaran yg berguna :)

Lovely Riri-Riri sgt sweet,belum pernah terguris perasaan terhadap mu syg.Pia juga kalau ade salah silap,Pia mtk nak maaf juge kat Riri.Kadang2 kite xsedar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)