Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 17, 2010

Setahun sudah berlalu


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini
  • Dear Diary eh!blog la hihi :P,hepi besday to u muah!!
  • Walaupon kamu tak secantik dan famous hasil dari tangan ku,ku tetap sayang kamu
  • Dah setahun,mmg xsangka!!
  • Hepi dpt berkenalan dgn org2 yg sudi buang mase kat blog saya ni
  • Terima kasih yg tak terhingga kepada yg sudi Follower ,Pia sgt hargai.Hanya itu saja yg mampu Pia ucapkan.
  • Semoga dpt buat entry yg lebih baik dimasa hadapan

7 comments:

fikaryna said...

sama2 jugak..moga terus cerita dan cerita..

ezzati said...

hepi b'day untuk blog...asal selamat pendek umur??

Peri PiA said...

Lovely Ryna-keep on blogging ya ;)

Lovely Ezzati-hehe sebab nak letak kat sini,mcm takut lak hehe.nak ingtkan diri sendiri http://piacharmedpink.blogspot.com/2010/03/143.html

puteri said...

pia, hepi besday kat blog. hihi. mwaxx!! mwaxx!! cayang blog nih. hihi :)

Peri PiA said...

Lovely Putri-owh thanks syg,syg kat blog jer?Pia?hihi XD

yats said...

wah2 dah setahun ye pia..x lame lagi dah leh jalan la tu..hik hik..ape pn hepi b'day to blog pia..:D..n pada tuan die juga..rase b'day pia bln 3 jugak kan...

Peri PiA said...

Lovely Yat's-hihi,ye la kalau dah ade baby bestnya
Terima kasih 14.03 hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)