Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 26, 2010

Cinta


Wahai gadis2 manis yang diluar sana,jangan jadi hamba cinta. kerana "kasih hamba turutkan".Jangan jadi bod*@ hanya kerana cinta.

Lelaki jenis apa tu ?Sanggup suruh kekasih hati buat keje tu...

Dalam artikel ni ada statement "saya bukan lah baik sgt"..

Bukankah Allah itu Maha Pengampun Lagi Maha Penyayang?


p/s-syukur la hubby mengubat duka lara,kesan dari kekecewaan lalu .U are the best habibi,love u.

5 comments:

HEMY said...

betul..dah tau tak baik, try la jadi baik

Atiqah Adnan said...

bodoh!! memamg bodoh..
hiiiss geram laa..
mempergunakan hijab..
tak suka!!
erm

Peri PiA said...

Hemy-kan?sebagai manusia biasa kita kadang2 khilaf..tapi masih boleh berubah.nak dgn tak nak jer

Lovely Qah-tu yg buat hati ini marah ,persendakan hijab.tu yg bangsa lain pandang rendah kat kita :( dan agama kita.Geram btl!

soffya cik bulan said...

moga menjadi sempadan...;)

Peri PiA said...

Lovely Pia-Amin
sama2 utk kite semua jadikan sempadan
ku tau kamu bdk baik lagi manis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)