Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 26, 2010

Contest Senyuman Paling Menawan


Cikgu Safia tayunk,saya telah menjawab tag dari anda dengan jaya nya yehii ;)

Dengan ini saya istiharkan,saya juga telah menyertai contest senyuman paling menawan hwa2.Menawan ke senyuman ku?

Selamat berkenalan Cik Chenta Pengajur yang manis,sudi2kan la datang blog hamba yg hina dina ini :D.Tahniah kerana buat contest ni.

Saya bermuka serius,dengan senyuman la muke saya ada "manish" sikit.Saya memang malu bergambar nmpk gigi :D.Gambar taruhan pon senyuman nipis jer saya mampu beri,tapi saya rase mate saya juge senyum dalam gambar ni....


Gambar ini di"snap" masa on the way nak pergi keje,enche hubby drive.Senyum amek mood, pagi2 isnin pulak tu.Telah berjaya elak dijangkiti virus "Monday Blues"dengan senyuman ni.


Saya nak Tag
Adeq
Safia eh,dia yang tag saya ehehe :P
Puteri
SaraHata
Ade sesiapa yang sudi?saya takut nak tag..takut u all bz.Kalau sudi silakan ya
Sila klik link untuk udang undang2 nya...Good luck guys




7 comments:

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Mmg manis...hehehe... gud luck ya..

soffya cik bulan said...

sayang...gud luck..nice entry..muahhah :)

Jard The Great said...

hehe.. mmg menawan =p

Peri PiA said...

Lovely Qaira-Amin,terima kasih

Lovely Pia-thanks for tagging,u too.xoxo

Lovely Jard-ehehe,terima kasih..blushing~

~LoVE PiNk~ said...

menawan!!!nnty la i join ea..now agak bz..hee

Miey said...

gambar dah menarik tapi senyuman tu kurang memikat hati saya.

tp saya dh ada pilihan lain utk menang contest ni..maaf saya hanya pengunjung luar sahaja...

antara pilihan saya deillusions, audreynini, fatinalia dan nurulain8888..

fndrocka said...

Start every day with a smile and get it over with.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)