Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 5, 2010

Keliwon?

Assalammualaikum,hi semua lame tak update ni.last week pia bz sgn kenduri kendara.Tapi ade kah org merindui entry disini hehe :D. Pagi ni sampai2 jer ofis dpt e-mail ala2 seram gitu,tp pic tak dpt di copy.Just like to share here.So Pia print screen jer la ekSejauh mana kebenarannya?Hanya Allah saja ya ng tahu Petikkan dari email ~Di Kg Toradja (Indonesia) terdapat satu ilmu yg luar biasa dimana mereka boleh menjadikan mayat berjalan pulang ke rumah sendiri. kejadian berlaku disebuah daerah pendalaman Indonesia yg berbukit bukau. Jika ada kematian di kg Toradja maka mayat itu akan diberi kuasa hipnotisme supaya simati boleh pulang berjalan kaki dan hanya berhenti bila sampai dirumahnya. kuasa ini dibuat supaya tidak menyusahkan orang kg dari mengurus mayat tersebut. ~

13 comments:

Jard The Great said...

morning pia.. =)

Jard The Great said...

serammm siot.. hoho.. susah ke nk letak gmbr tu?

Peri PiA said...

Lovely Jard-Morning!!! wah terharu ni Jard jd pengomen terawal :D

pic tu xblh copy la kat dlm email ku xtau nape,so print screen jer.seram kan?wuuu

fikaryna said...

taku la pia..x suka cite seram..huhu.

Peri PiA said...

Lovely Pia-Kite pon penakut ni huhu

Luffy said...

memang seram
erk!!

yats said...

eiiii..pia..nape mcm tu..mesti dah lame die jln balik...dah smpai mcm tu rupe die..s'panjang jln die balik tu..eiiiiiiiiiiiiii...x dpt byg kan...huhuuhu

Atiqah Adnan said...

ni betul ke ni..? wah gambar tu..

Peri PiA said...

Luffy-Seram kan uhuhu :|

Lovely Yats-Tu la dlm email ckp tu myt,tp org kg jampi suh blk sendiri ke rumah huhu

LovelY Atiqah-Seram,hanya Allah yg tahu

fazemy said...

Inilah namanya "mati pun tak menyusahkan org"..hehehe

ASaDa RyutaRo said...

mak aih.. benda mcm ni pun ade?

yg x leh tahan, "bagi memudahkan urusan jenazah"

khurafat?

soffya cik bulan said...

isk3..apakh itu sis...??

Peri PiA said...

Asada-jika mereka muslim,jenayah harus dikebumikan secara Islam

mmg xblh thn kan ayt tu..

Lovely Pia-wuu~ cube teka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)