Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 17, 2010

Gemuk,Gembira

Tgh hari tadi Pia ke pusat pengurusan berat badan,cuba Anti-Stress Massage yg Pia dijanjikan masa ade org dari pusat pusat pengurusan berat badan buat promosi voucher diskaun kat pejabat.

Mula2 sampai consultant check BMI ,buat analisis lemak yg ada kat badan ni.Result memang overweight uhuk2 :(.Lepas selesai semua baru buat Anti-Stress Massage.Sebelum diurut mereka bagi Pia berdiri kat mesin senaman yg mcm Gintel tu goyang2kan bdn untuk bakar kalori,cuma beza alat kat sini infrared kot.fuh! berpeluh lepas tu.Then dapat berurut pula,rasa lega sikit badan ni.

Perhatian ini bukan gambar saya sedang diurut ok,awwww seksi kan pic ni :P

Promotion ni Pia dapat Free Anti-Stresing Massage,Free SlimMedic Spot Slimming Program,NL Lifting Facial dan Free Slim Bath Shower Gel.Bayar RM29.90 dapat voucher2 diskaun tu,yg untuk slimming tu harga sebenar mahal beratus,beribu pon ade.

Oleh kerana Pia dah masuk kategori berat badan dah berlebihan consultant sarankan Pia cubapakej Slimming.Daku terKENA juge huhu :(,jadikan pengajaran ok lain kali jgn cpt terpengaruh dgr free je terus nak cuba.

Melayang juge RM ni,tak apa la ni pakej yang Pia ambil tu pon memang untuk mengatasi masalah lemak yg ada kat badan ni,terutamanya perut.Tengok macam mane berkesan tak,HARAP2 berkesan,makan pon kena jaga la Pia oiii :P


p/s-nanti nak pergi Spa pula,sesekali nak manjakan diri...tak sabar pula rasanya

4 comments:

soffya cik bulan said...

syg..nk baut tu kena jg mkn tau.jgn ikut nafsu..

hu..tk sbr mahu lihat kamu slim...

:)

Peri PiA said...

InsyAllah syg,Amin


huhu...mmg dulu tekawal,cume bile berdating xmahu kawal nge~ :P

~LoVE PiNk~ said...

wakakakka....

Peri PiA said...

Lovely adik-sei pat po a lei!#!@$%@$#

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)