Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 7, 2010

Together 2

Memandangkan tempat keje kami dekat dgn satu taman ni
  • Kadang2 kami lunch date aka picnic date ecece
  • Syukur dah dpt tmpt keje dekat dgn hubby
  • Dpt la dpt gi keje n blk keje same2,mula2 kawin dulu gi keje sorang jer :(
  • Kadang2 dpt mkn same2,yg gmbr tu mase ni tapau jer hihi
  • Ade juge pia sempat masak,bwk mkn kat sini

8 comments:

~LoVE PiNk~ said...

ehem2...romantik bangat..
makan atok sorg2...

puteri said...

sangat best!!!! sonoknye tgk pia sgt bahagie..hihihi...kite kat sini rase tade picnik2..kehkeh..

soffya cik bulan said...

hehe..ku mahu join juga..tk aci...:(

Atiqah Adnan said...

Alahai seronoknye pia n hubby kan

Jard The Great said...

romantik lepas da kahwin lebih bermakna.. ehehe

~LoVE PiNk~ said...

wah2..kemain lagi.huhh
mkn atok ea..

ezzati said...

ehh..pia dah tuka keje??waa..bestnya dekat kan..kita pon tgh harap bf kita dpt keje dekat ni..doakan yerk :)

Peri PiA said...

Lovely Pink-buekkk lalala,haha

Lovely Put3-Amin,pia doakan Put3 juge..InsyAllah :).blh piknik jer kat ladang tebu tu hihi,btl ke?pandai2 jer pia kan?

Lovely Pia-boleh saja syg,heh mariiii :D

Lovely Atiqah-hee~ seronok sgt :)

Lovely Ezzati-hehe dah setahun lebih keje kat sini,dulu kat Shah Alm..Amin for u..mudah-mudahan

Lovely Jard-amat bermakna :)

Lovely Adq-hua2 komen 2x ye,wakakak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)