Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 6, 2010

Entah,Mood Kurang Bagus

Psstt,ni nak citer Pia bz ni tak cukup time berblog,

Eh,Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.Apa dah bagi salam pon lupe

U all musti tak rindu Pia kan?Muehehehe(tiru gelak Cik Epal?)

Pia nak bace buku ni,sila rujuk entry ini :D

Minggu ni jalan asyik jem jer,pergi balik keje jem tak sempat nak berblog (T_T)

Hari AdaMaya tak dapat tonton lagi hari ni ;(

Minggu banyak juga Pia touching2 :'(

Pissed Off Pictures, Images and Photos
Di kantor Pia kena tukar tempat duduk,betul  la ada bidalan(btl ke kata bidalan?)



Lagi kite tak suke sesuatu benda,pekara atau seseorg tu

itu la yg kite dapat,atau kena lalui.

Sekarang ni Pia duduk sebelah dgn colleague yg kurang ajaran nya

Selalu bikin orang Pissed Off,Pia memang dah lame PANGKAH dia ni

Tabahkan hati ini Ya Allah.Ku yakin ada hikmah disebaliknya.

Pia terpaksa duduk sebelah dia kerana dia tak mahu berganjak dari kedudukkan dia

Tunjuk keras kepala,tak mahu tukar tmpt,group dia semua dah bertukar tempat

Semua staff di department kami tu dah bertukar tempat,cume dia jer tunjuk BAGUS

Kelasss engkau ye,dapat arahan pon buat derk jer...Takpe wait and see....

Kite tgk berapa lame kau boleh ikut kepale kau jer.

Dipejabat buat cara orang bekerja,nukan (tgk ,mrh benar ni eja pon salah ):P ("BUKAN" la )tunjuk perangai budak2



p/s-u all boleh buka FB tak?Pia tak dapat la nape ek?Dia keluar ini"Services for this domain have been discontinued".Hmmm,ntah la ,dah la tak boleh log in kat office,kat rumah pon FB buat hal.

5 comments:

Kapten said...

huhu
dah tua2 pun perangai budak2 lg yer member tu




Latest: Kisah Budak Nak Cepat Matang

[z@ck] said...

semoga tabah duduk sebelah orang macam tu..hehehe

Peri PiA said...

Kapten-member?1 tmpt keje jer kot hehehe.hmmm,tau xper...xmatang langsung.

Lovely Z@ck-InsyAllah,huhu (T_T)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yank...sabor yer....

kalau agak2 tak leh nak sabor dah....letak bom jangka kat bawah meja dia....sila pastikan tiada kesan cap jari

hehehhee....

Peri PiA said...

Lovely Yanie-muehehe :P,bijak eh Cik Gebuz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)