Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 2, 2010

Pengakuan

Ok,saya mengaku saya dah terkena penangan drama Adam Maya

 Banyak missed episod drama ni,rumah ku agak jauh dari tempat keje

Nasib baik ada tv3.com.my ,ehehehe

Kadang jalan jem,memang tak berkesempatan nak menonton Adam Maya

Memang sebelum ni saya jarang dapat menonton slot Akasia di TV3

Saya banyak buat OT,cume sejak awal tahun ni saya merajuk...fed up dgn politik kat ofis ni

Rasakan tak payah OT ,bestnya cukup time cabut la balik home sweet home.

Dalam citer ni,manusia tak pernah puas kan,dapat suami encem,caring,baik mcm Adam

pon,Maya tu still tak puas hati.Pegi melayan cinta pertama dia si Dani yang annoying tu

Rasa macam nak pijak jer si Dani tu,muka tembol,tak tau malu kacau isteri orang huh!

Bagaimana pon drama ini makin berseri bak bulan dipagari bintang(tiru ayat soffya cik bulan :D)dengan Lagu dari Dakmie ni.

Enjoy the song ya,sehingga berjumpa lagi..InsyAllah




p/s-hari ini gaduh2 manje dengan enche hubby

7 comments:

velvetviola said...

Salam..saya tertarik dgan pengakuan anda ni..
sebab saya pon same terkena penangan crite ADAMAYA ni..
hangin tol tengok si Maya yang x bersyukur dgan suami die yg baik dan penyabar tu..nak jugak layan si Dani yang sememangnye bukan la lelaki yg baik..sedangkan isteri n anak2 die pon die leh abaikan..hurm..maaf la..teremo plak..huhu..

jane said...

yup...org jrg hargai bnde dpn mata ;(
hahahahahha

tp i tetap tak cintakan dia
how?

hahhahahaha


aku tk prnh tgk adamaya nih
tkde ms

>____*

jeles!
hhaaa

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ai baru terkedek2 nak tgk citer ni kat tv3.com.my

hehhehehhe

Peri PiA said...

Lovely Velvet-eh,xper sila luahkan,xelok pendam2 ehehe..hangin kan....thanks so much ye sudi komen disini

Lovely Jane-muahahaha,dulu saya pon bz..sekarang ni kunun2 majuk..

Chenta kadang kala sukar utk dimengerti

so blh blk awl tgk AdaMaya..hek3

Lovely Yanie-muahaha,nasib baik u jauh,kalau i i dah tarik pp gebu u =))

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

jangan la yu...kalau PP ai dah tak gebu..nanti jejaka tampan sudah tidak sayang lagi.....

kekkekkeke

soffya cik bulan said...

wahh...adamaya.ku tk dapat tengok..sebab balik lewat.dan ku malas nak tngk online.itu tandanya ku bukan kaki tv kah?

Peri PiA said...

Lovely Yanie-muehehe,mana mungkin :P

Lovely Pia-bgs juge bkn kaki TV (T_T)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)