Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 1, 2010

Iron Man 2 Si Lelaki Besi

Mase Iron Man 1 Pia berpeluang menonton dengan hubby tercinta,tiket dapat free untuk tayangan perdana  Ahli iMetro(Harian Metro).100 penghanta sms paling cepat dapat tiket,dan terselit la kami :D



Ni Iron Man 2 dah keluar,Harian Metro dah tak bagi tiket free dah sekarang. :|



Rase macam nak pi tgk la,sebab dah penah tgk yg pertama.Nak tgk suit besi dia makin canggih.

Iron Man 1 bagi Pia cite dia biase2 je,cume pia rase hero dia Tony Stark aka Robert Downey Jr cute,sempoi,bijak,kaya.

Scene mendebarkan pon boleh tahan juge,cinta pula mcm malu2.Simpan dalam hati (rase2nya la,pandangan sendiri)Pepper Potts Pasu Cili =))(Gwyneth Paltrow)..cewahhhh

Tapi ade 1 lagi fakta tentang hero encem,ada karisma bagi ku dia ni.

 tengok tu,segak bergaya,encem.charming ..pic dari gugel

Sayang seribu kali sayang,dia ni dah la banyak buat kes, keturunan Yahudi pula :(.Nasib baik la u ni cute dan bakat lakonan nya memang kelasssss.Masih dapat peluang di Hollywood tu.

Lagi fasal fakta Robert Downey Jr klik sini

p/s-Selamat Hari Pekerja,semoga daku semakin rajin kerja lalalala



7 comments:

Miss Izah Mohamed said...

yess.. cite ni besh.. xrugi tgk..
baru je balik dr cinema.. hehee

Peri PiA said...

Lovely Izah-uuuu best eh?jeles ni :D

Miss Izah Mohamed said...

TGV dear..
i rase baru bukak kot cinema tu.. hehe
level3..

bg i best.. xtau la u tgk cmne.. eheh
sile pegi asap.. :D

OnePolar said...

citer ni bes.. yg latest lagi best sbb die dah dpt new formula utk reactor mini kat dada die tu.. tu yg tukar bentuk tige segi tu..

soffya cik bulan said...

he...nk ikut..nk ikut..:)

anis w.john said...

saye nk tngok jugaklah citer ni. tambah2 pula ade heronye yg cute and adorable .RDJ

Peri PiA said...

Lovely izah-eheh,thanks :)

Azlan-yea betullll :D

Lovely pia-jom :)

Lovely anis-indeed :),hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)