Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 18, 2010

Gaya Tudung Pia

Owh sajer jer hehehe,saya ni memang tak pandai nak pakai tudung terletak kemas2 macam gadis2 cantik kat luar sana.

Gaya-gaya simple mcm ni jer Pia pandai,belit2 advance punya Pia memang gagal hihi.Ni gambar mase tengok wayang New Moon ni mase mula2 Pia cuba cara pakai shawl gaya yg kat atas tu..gagal..serabai habis :|

nampak tak ade dot itam kat gambar tu?lens camera hp dah rosak
Ini gaya tudung Syria dengan selendang for more ade disini dan sini
Ish2,tgk tu mase keluar jalan2 tak nak pakai sarung tangan,tutup aurat betul2.Kat sini baru nak edit2...*sigh*

Gambar ni gaya selendang dan anak tudung Syria pujaan hati,amaran gambar nya memang sengal :P.Gaya tudung Syria kesayangan pulak gambar kat sini


Sekian untuk segmen fesyen kali ini,Pia melaporkan untuk rancangan Nona,hihi

6 comments:

ezzati said...

nampak comel je sume pia :) ..memang sesuai sgt tudung syria tu ngan pia :)

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-ehehe,thanks dear,zati pakai shawl lagi cumel zatiyuna ;D

Lin O said...

oh im so jealous!! i pkai mcm tuh xpnah jadik!! hahaa! nice one dear ;D

Peri PiA said...

Lovely Lin-haha u shouldn't,ur so cumel...giv a try dear..nak tgk ;)

Atiqah Adnan said...

chomel!!
pia memang comel tau..
qah pun suke syria hehe

Peri PiA said...

Lovely Qah-hee~,dah berada diawangan ni.10q dear

Syria qah sume cantik2..pia suke tgk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)