Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 13, 2010

Melawat,Rejab

Petang tadi Pia pergi melawat jiran kat hospital,dia admitted pagi tadi.

Tiba2 sahaja Pak Cik diserang sesak nafas,menurut cerita mak cik dan anak2

Mereka sepatutnya nak keluar bersiar2 1 family,dah nak msk kereta tiba2 jer pekara tu berlaku

Pak cik dah nyawa2 ikan mase sesak nafas,syukurlah Allah masih panjangkan umurnya

Hospital byk menginsafkan Pia,melihat situasi dalam wad ramai yg terlantar sakit.

Bersyukur la kita masih diberi kesihatan yg memang tak ternilai harganya

Oh ya,sebelum berhenti menaip Pia nak ucapkan.Ini entry tahun lepas


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


"Sabda Rasulullah
Hak seorang muslim ke atas seorang muslim yang lain ada lima perkara: Iaitu menjawab salam, menziarahi orang yang sakit, mengiringi jenazah, menghadiri undangan dan mendoakan orang bersin (Mengucap Yarhamukallah).
(Riwayat Al-Imam Al-Bukhari)"


p/s-sakit kena gigit serangga dah baik,ni selsema pula.tak sedap badan,semoga cepat sihat.

10 comments:

kak ina kl said...

salam...semuga beliau beransur sembuh..dah sampai dah kan bulan yang mulia ni..

fikaryna said...

sakit adalah ujian..

semoga cepat sembuh!

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-W'slsm kak,ha'ah kan dah sampai bln mulia ni..Amin

Lovely Ryna-Amin..btl tu ujian

ezzati said...

hyehye..wahhh..byk tul prubahan kat cni..sori pia kita mmg bizi gilos mengalahkan menteri kann..hehe

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-waa,akhirnya muncul juge dia.ye la gu jer dia dtg sini hihi.xper pelan2 ye,cian dia bz

kakinakl said...

akak dah tukar dah langsir baru..

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-ha'ah tu ler saya pergi blog akak semlm dah bertukar hehe,dah xde geng dah.akak blh bukak blog jard x?

mahira oya said...

dah rejab pon kan..

soffya cik bulan said...

semoga kesihatan pkcik kmbali baik...

sis, slmt mnymbut rejab...:)

Peri PiA said...

lovely Mahira-mase begitu pantas(sorry xperasan sgt komen,baru bls)

Lovely Pia-Amin,thanks

Selamat menyambut Rejab syg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)