Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

Pizza Hut

Malam minggu yg lalu,kawan adik Pia yg lame menghilang bawak hati yang lara tiba2 muncul

Muncul2,dia ajak keluar makan,dia mau jadi penaja pada hari itu..wah2 rezeki2.Bertuah i u,dapat join sekali

Habib sayang i tak nak ikut pulak,dia nak tgk bola,so kami pon pergi bertiga jer.

Kawan sebenar dia adik i yang second last tu tgh praktikal kat Termerloh huhu...Jgn majuk ye Ca,kami mkn dulu..For u nanti next trip tunggu u balik  ok...pesanan penaja.Thanks Adi Super

Ok,sekian laporan jum lihat gambar

On the way

Baru sampai bla3

Order pizza fish prawn ,cheese2 yummy3


Tu dia perempuan ku,penaja ,dan side dish pasta disitu

GARLIC BREAD tak hbspic sup lupe snap ,dan licin ..Alhamdulillah


Nak balik dah,kat luar ade pokok,pokok tu cantik hehe.tak de kena mengena dengan makan hihi

2 comments:

soffya cik bulan said...

woow, bila lg kita dpt kuar gini ye sis...
nnti pia dtg kl pia msg akak tau

Peri PiA said...

Lovely Pia-waw..harus bgtau ok yunk..mmg teringin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)