Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

Eikasyaza's Green Contest

Salam,aloha semua,,,jangan muntah ye Pia join contest lagi ni

jemput ke blog penganjur Eikasyaza

Syarat-syaratnya adalah :

Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow)Pia dah IKUT ye :)
Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang.. jangan lupa link ke blog i ye..
Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan
(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)

Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check..

Hadiah :

Kategori Lelaki : One Drop Perfume (Men Set)
Kategori Wanita : One Drop Perfume (Woman Set)
Pemenang boleh pilih mana-mana set yang diorang nak okei

Tarikh Tutup :

07 Julai 2010
(Jam 11.59 malam)

Senang kan.. Gambar-gambar peserta akan dinilai oleh i sendiri, hubby dan kawan-kawan terdekat (diorang xdibenarkan untuk join contest ini) Senang kan??? sO, jom la join ramai-ramai... (^_~)



I'm joining this contest because teruja tengok blog penganjur yang sweet eceeceh bodek nampak :P, dan kehijauan Cik Bulan.


Nak share gambar raya saya tahun lepas yang agak hijau ni haha,ok tak?iNi la kehijauan Pia,dulu mase remaja Pia kurang gemar warna hijau,sekarang tidak lagi..do i look great in green??


watermark pon ikut tema tau :)

3 comments:

eikasyaza said...

cik pia..memang kehijauan lah..hehe..thanxs tau sudi join.. gud luck tau..hehe....

soffya cik bulan said...

thnks syg...muahh...gud luck!

Peri PiA said...

Lovely Eika-thanks so much ya :)

Lovely Pia-muahh!!kamu juge :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)