Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 10, 2010

Scha Hanis

Entry berjadual dari Pia :D


-Majlis Aqiqah,cukur jambul Syarifah Nurhanis (Scha Hanis)

-Tarikh pada gambar(hehe,AWALKAN update) =))



Kawan Pia sekolah menengah dulu :) dgn Shizatul(tudung coklat) umi kepada Baby Hanis ni.Dia low profile,tak mahu gambar disiarkan diblog.Antara kami bertiga dia jadi umi dulu :),ni majlis baby dia la ni

Mase jumpe ni,khusyuk dgr citer pengalaman melahirkan baby,erk seram juge hehehe.Macam mana la Pia nanti

Entry fasal kelahiran Hanis disini

Yg tudung pink tu yg pegi tgk LBS sama2 dgn Pia kat OU last Sunday :).Name dia Waheeda

Dgn Shizatul umi si Baby Hanis 8 tahun kami lost contact,Waheeda tu 10 tahun.Lepas SPM mereka sambung belajar kat UiTM,Pia?tak sambung belajar :|

Syukur la dapt jumpe blk,kira mcm jejak kasih juge la hari tu hiihii.Jumpa dimana ye?
Tak lain tak bukan FB ler,happy dpt jumpe u all semula.

 Ini dia,so comel
Sharifah Nurhanis Syed Haswan.. "hi auntie.. hi uncle".."copy paste ayat dari album umi dia" :D

5 comments:

Puteri Bt Ahmad said...

ouh beby cumel!! kwn ibu beby kale biru tuh pon cumel!!

tu la..dulu pon ramai cite pasal kua beby nih. oh sgt takot. tp dorg ckp lepas nmpak beby dorg tuh trus ilang rase saket. lupe da yg susah2 td. huuu nanges T_T

pinky mouse said...

comel..comel..Saya doakan untuk Pia "Ya Allah, semoga penulis blog ni akan dapat baby yang comel dan soleh"..Amin..

Peri PiA said...

Lovely Putri-hihi,muahhhx putri cantik ku..pengorbanan seorg ibu kan putri,tak ternilai

Lovely Pinky-Amin,terima kasih doakan saya.terharu sgt2

soffya cik bulan said...

aku doakan yg terbaik utk mu syg...
semoga kan mnjadi ibu scpt mgkn...:)

Peri PiA said...

Lovely Pia-Amin..terima ksh syg,xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)