Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 10, 2010

Kiss Me

hari ini macam biase,siap2 pergi kerja

mase dah nak sampai pejabat,tiba2 Pia rase ade seekor

serangga hinggap dan cium pipi i yg kembung ni,

sungguh pantas kejadian itu,dlm beberapa saat jer ,

Pia panic dan terus tepis dgn tangan,yg tinggal rase sakit dan panas

macam biasa la isteri enche fadzli tu memang sakit sikit pon jerit2

enche hubby yg kat depan terpingga2 tanya,kenape sayang?

berhenti kejap lepas Pia bgtau ade benda gigit mcm sengatan kat pipi

hubby tgk ade cebisanserangga tu,tinggal kat pipi.then Pia tgk kat cermin mcm isi jerawat nak keluar sikit rupenya.

Hubby pon cakap kite gi klinik terus,sampai klinik daftar terus dan sms ofis ckp msk lmbt.

Masuk bilik dokter,dokter keluar kan dia ckp ni montot tebuan

 Gambar hiasan,mcm mane rupe tebuan yg gigit i pon xtau.Thanks Gugel

Terus doktor sapu krim,dia ckap ptg muke mungkin akan bengkak (T_T)

Lepas Doc tulis2 kat medical rekod,dia cakap lepas ni boleh pulang ke rumah terus.

Dokter  bagi m c 2 hari,tanpa perlu Pia buat muke kesian utk mendapatkan nya

Sms boss lagi,ckp tak dtg keje pula.Dpt m c.......

 tengok,poyo sungguh bini org ni kan?show off dia dpt m c 2 hari.Kecoh betul =))

 Hai obat,hai obat.kena makan obat nih.ubat bengkak sampai 2 jenis hbskan A baru mkn B



p/s-oh ya,kami pg kerja naik moto hari ni.Syukur la xterok sgt digigit makhluk Allah tu

5 comments:

kak ina kl said...

salam..memang sakit tau kena gigit..nasib baik seekor klu byk..boleh pengsan tau

pinky mouse said...

wah..hwbat la..kalau orang lain mesti sakit berdenyut-denyut..akak macam relax jer..akak pakai bedak apa sampai tebuan gigit pipi???

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-tu la,nsb baik seekor

Lovely Pinky-Alhamdulillah x terok,akak terus tepis.
akak dah lame tak pakai bedak yunk.sekarang baru mule nak pakai bedak balik.
akak pakai bedak batu jer :)

Farid Fabregas said...

confirm tebuan jantan tuh

Peri PiA said...

Fabregas-haha,anda pasti ye =))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)