Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 4, 2010

Tag 20 Things About Me

Pia ditag lagi :),dari Mama Farrihin ok tak i letak nama Mama Farrihin?suke2 hati jer kan Afidah :P..hi2

Dear,i pernah buat Tag mcm ni lebih kurang same

Kawan u Jard yg Tag :),u pon ade komen kat entry tu

Pia suke tau the comment :)

Thanks so much anyway kerana sudi Tag Pia lagi

Jom refresh fakta tentang Pia,ade extra 3fakta,

tak de yg istimewa pon tentang diri ini

Tag ni mintak 20,meh klik sini eh u guys...Thankie

5 comments:

Jard The Great said...

die minta 20 je.. ku minta 23.. ehehe

Puteri Bt Ahmad said...

pia pia tag! tag! kalo da buat sile wat2 tak nampak key. hahahha. tag kat blog kte.

zonaku said...

heheheheeeee..... contact me through jard yer..

soffya cik bulan said...

hehe..pia igt isi dia semua...yg 23 things tu kan..

Peri PiA said...

lovely jard-ha'ah jard hehe :P

lovely Put3-yeyyy pia suke...nti pia cek eh,XD

lovely zonaku-hehehe,salam kenal..tens ye komen here

lovely pia-nge~,dah ku tag kamu..apa??kamu ingt..oh syggggg xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)