Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 21, 2010

Siti Kelembai

Siti Kelembai dah bermula!!!!Comel la Yana ni

Hubby Pia tau dongeng Sang Kelembai,Pia tak tau

Hubby Pia citer Sang Kelembai ni kan

kalau ikut cerita dongeng zaman dulu kala, Sang Kelembai mempunyai kuasa yg boleh sumpah orang jadi batu.

Sang Kelembai kalau tegur apa apa benda terus jadi batu, dia ni pantang ja bunyi bising nanti dia akan tegur so benda tu nanti jadik keras belaka,sebab tu tak de orang nak kawan dengan dia. cian.....


Walaupun takde sinopsis penuh tapi dari gambaran agak2 jalan cerita boleh le nak cerita sikit..

Siti Ratna ialah anak kepada saintis (Eizlan Yusof ) yang sangat minat mengkaji tumbuh-tumbuhan dan selalu masuk ke dalam hutan untuk buat kajian.Sebab tu kot dian kenal orang bunian(Jamine Hamid)lepas tu kawin dapat Siti Kelembai.

Bapa bunian(Dewa Kelembai) tak suke,dia sumpah nanti mereka tak bahagia


Tup2 Eizlan Yusof dah jadi bapa tunggal dan dia cuma tinggal dengan Siti(Yana)dah besar

Drama Siti Kelembai di slot lagenda yang baru ni banyak aksi aksi komedi dan watak Siti dan kawan baiknya di kolej iaitu Moin (lakonan Fizo Omar ) yang macam lurus tu agak lucu jugak le. Moin sebenarnya menaruh hati kat Siti ni.

Tiba-tiba Siti ni dapat kuasa luar biasa dan perwatakan Siti pun dah berubah dan dia tak lurus bendul dan tak makeup dressing yang ya ampun over!

Pelakon dalam Drama Siti Kelembai; Fizo Omar, Yana Samsudin, Putri Mardiana, Bob Lokman, Cat Farish Eizlan Yusof,








Ini la gazet yang buat hati Pia tertawan,lagu apa yek?

Malam tadi sempat lari p umah umi nak tengok Siti Kelembai ni
hehehe



10 comments:

ProfHariz said...

belom tgk lagi :(
ramai ckp best.. tol ke?

New Entry ProfHariz
Tips n Trick Kepada Pengguna Sony Ericsson.

.s.o.f.i.a. said...

nak kena tengok nie!!!! macam best....

farahfatihah said...

fara pun tgk citer ni..makin best lak..so nenek kebayan tu sape ek? mak dia ke?

Peri PiA said...

Pro-cube tgk :),for 1st episode ok

Lovely Sofia-sila2 ;)

Lovely FFatihah-nenek kebayan xpasti,dewa kelembai anta ke ??

soffya cik bulan said...

kekeke..suka sgt dia..
sis...besarnya tulisan...hehe

penjejak maya said...

salam ziarah ke sini..

kak ina kl said...

akak baru nak buat n3..tapi dek sebab malware ni hevoc satu dunia blog akak buat dulu kisah ni..

siti kelambai alamatnya esoklah akak buat

Peri PiA said...

Lovely Pia-suke ye?comel kan?tlsn besay sgt ke yunk?

Penjejak Maya-selamat dtg,terima ksh sgt sudi follow dan komen kat sini ;)

Lovely K.Ina-tu la,harap2 blog saya pc hubby,netbook saya xkena

esok ye kak,selamat buat entry kak

kak ina kl said...

kelakarlah..terpaksa buang komen..akak tak perasan rupernya N3 siti kelembai tu keluar seblm N3 malware attack..terpaksalah edit balik..sorry yer terpaksa buang komen..kalau takbuat camtu..nanti orang ingat akak belum buat N3 untuk hari ini.

Peri PiA said...

meme kelaka la kak,hihi

apa2 pon entry akak fasal ct kelembai,memang terbaik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)