Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 19, 2010

Sultan Brunei

Antara pemimpin dunia yang Pia kagumi :)

tapi bukan bermakna pemimpin negara sendiri



Pia tak pandang ye.



Pia sangat adore dengan cara pemerintahan YM Sultan



SEARCH di Facebook,jumpe Page

H.M. Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah


mungkin bukan yang rasmi,tak ape lah

Pia "LIKE" juge

dan lagi 1 sebab kenapa Pia buat entry ini

penyumbang keyword ,11 hit untuk minggu ni

2 comments:

kak ina kl said...

salam pia..

kalau nak dapat be kamu jangan selalu ambil cerita dari paper..buat cerita sendiri..

sebab dari pengalaman akak pengiklan tak berapa berminat dengan blog yang selalu ceduk berita dari paper..sekali sekala bolehlah..

angan marah ek..akak cuma nak berkongsi tips.

Peri PiA said...

Lovely K.iNa-W'salam kak
terima ksh byk kak,saya x marah
lagi suke akak kongsi tips :)

tu la msalah saya,ape yg saya rase nak share saya suke,tepek jer kat blog ni hehe.x pk panjang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)