Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 1, 2010

Danau Tok Uban

Tahukah anda tentang kewujudan Danau Tok Uban?

Tempat yang indah ini terletak di Kelantan,negeri abah Pia

Sebenarnya serious Pia pon baru tahu,colleague yang cerita

Pia pon terus menGoogle lepas dengar fasal tempat ini


MASJID DANAU TOK UBAN,sumbangan indah dari Sultan Brunai


Subhanallah,ade kawasan yang sangat indah yang terselindung lagi kat negara tercinta ni

Mase tengok koleksi gambar2 Danau Tok Uban kat google,ade perasaan misteri,kagum dengan tempat ni

Pia berharap,kawasan indah ini kekal terus indah sunyi begini.Jangan la ade orang mencemarkan keajaiban kawasan ini

Untuk tahu labih lanjut tentang Danau Tok Uban,klik link dibawah


Danau Tok Uban


3 comments:

farahfatihah said...

suasana kg selalu nya mmg mendamaikan

.s.o.f.i.a. said...

waktu sekolah dulu penah dengar nama tu tapi tak penah sampai pun......

Peri PiA said...

Lovely FFatihah-betul lah apa yg dikata ;)

Lovely Sofia-wah,kamu time sekolah dah tau ye,bgs2
ak pon xpenah sampai lagik...ekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)