Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 4, 2010

Makan,Bagaikan Puteri

Heheh,tajukkk kelass tak?

Minggu yang bz,open house dan kenduri :)

Penat tapi seoronok!Alhamdulillah.

Tapi cite yang ni tak de kena mengena dengan
open house dan kenduri yang Pia pegi minggu ni
hehehe

Mase raya hari tu,Pia ambil cuti lame sikit

Hubby start keje awal dari Pia,saje je cuti lebih
nak rehat sikit.

Pia enjoy la jadi SURI RUMAH sepenuh mase
kejap mase cuti tu.

Mase cuti ni,Pia rajin pula nak jemput hubby balik
keje.Pagi kawan hubby baik hati datang jemput

Selalu nya sejak kawin dia yang jemput Pia,saje
tukar2 shift jap hihi.

Sebelum balik tiba2 je hubby ajak singgah
Giant batu caves,kebetulan lalu situ.

Pia cakap Pia dah siap masak,dia cakap "tak pe
sayang masak before datang amek saya kan?tahan kot"
Boleh simpan dalam fridge esok pagi panaskan boleh makan.

So,hubby masuk ke ruang paring Giant dengan jayanya
Hubby belanja makan RasaAyamMas,10q habib....

Sekian untuk kali ini,semoga kita bertemu lagi,InsyAllah

Jom layan gambar





Wifey yang gedix
Habib yang setia dengan trademark tak suke pandang camera

White coffee,cedapnya Pia suke kopi.

Suke nya dia dapat minum kopi,bulan puase dan raya tak minum kopi.memang sedang cube kurangkan pengambilan caffeine

 Makan dengan gembira

Bagaikan Puteri Ramlee Awang Murshid
owh penggang novel ni pon dah rasa Bagaikan Puteri ;)
Singgah kedai buku,mase pegi book fair pia dah nak beli novel itu.
Dah dalam genggaman,then nampak orang sebelah cari sangat  novel ini
Pia dengan baik hatinya bagi pada peminat novel itu.
Pia fikir boleh beli lain kali cari kat kedai buku nanti
Kedai ini sangat best!jumpa novel itu disini setelah sekian lama cari
 lepas pegi book fair,susah juge nak cari novel ini,terhangat dipasaran
Akhirnya dapat juge miliki dengan harga diskaun lagi :)


Terserempak pula Edward Cullen hihi

4 comments:

Mia-Ina said...

wah pia pun minat novel ya...same with me aaa

Peri PiA said...

Lovely Mia-yeyyy same ye,dh lame xlayan novel ni

soffya cik bulan said...

akk jumpa ktne buku tu ek
pia mmg nk cari..3 sri dia
cinta sang ratu, bagikn p[uteri, hijab sang pencipta,

pia dh bc tp kwn punya nak memiliki plk...hu

Peri PiA said...

Lovely Pia-kat giant b.caves syg,kedai buku dekat dgn pintu msk hypermarket
wuu~,ku blm mula bace hak2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)