Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 30, 2010

Tahniah sayangku Rina Salleh!!-Gadis Melayu 3

Tahniah3!!!Pia memang yakin Rina akan menang,Rina memang ada karisma tersendiri.xoxo!

Rasa memang ramai yang dah tahu kan.Pia memang tak berpeluang nak follow GM ni
rumah tak de TV9


Gambar dari FB Rina

Walau belum berpeluang bersua,Pia sgt syg dan suka dgn persahabatan yg terjalin diantara kami
Pia kenal Rina melalui blogshop dia dan jadi customer,Rina tak layan Pia macam customer.
Rina layan customer dia lebih mcm kawan,Rina friendly,kami berkomunikasi di FB sampai sekarang .Rase macam dah lame kenal,she is so lovely .....

Rina adalah sumber inspirasi fesyen Pia,walaupon Pia ni still comot dan tak pandai pakai shawl mcm Riri(Pia suke panggil Rina Riri)


5 comments:

ardinihumaira said...

muka dia sesuai pakai shawl kan.. dni tak sesuai. muka macam doremon. bulat ;p

Zezebel said...

Tahniah untuk juara gadis melayu musim ketiga. Memang layak menang ni. I like.
Salam kenal dan jumpa lagi.

Peri PiA said...

Lovely Dini-ye ke?bujur sirih je akak tgk muka dini :D

Lovely Zezebel-betul tu..salam kenal..thx coz sudi komen disini ;)

Rina Salleh said...

thank u pia! insyaAllah ade rezeki kita jumpaaaaa :)

terima kasih zezebel. alhamdulillah :)

Peri PiA said...

lovely riri-riri thanks!!Amin2 xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)