Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 29, 2010

234 nice number ;)

Salam,hye semua

Hari isnin menjelma lagi,harap semua ceria2 selalu

Pia nak ucapkan terima kasih pada yang sudi follow
blog pia ni,hari ini baru online tgk dah 234 :)


from google,harus pink :D
Pia baru pindah rumah,nak dekat sebulan juge la

Macam Pia bagitau, contractor(btl ke,hentam saje) untuk set up line internet
kat rumah baru ni tak muncul2 lagi.

Selagi contractor tak set up line,Pak Cik TM tak boleh buat ape2
harap2 mereka dtg la by this week.

Aktiviti BW amat2 sukar buat masa ini,hanya ucapan terima kasih
yang mampu Pia ucapkan pada yang sudi follow blog ini

Percaya la,Pia amat happy dan hargai bile semua dah ok,InsyAllah
Pia jalan2 rumah u all ye :)

6 comments:

K.Nor said...

salam pia, rindu la akak nak baca komen pia :)

cikpia said...

dah pasang tenet make sure pi blog saya FIRST skali tau!!! he he.....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah pia...masuk umah baru...

sorry dah lama tak singgah kat sini..
blog yanie pun dah lama tak di hapdet

hehehhe

fazemy said...

Cik Pia sudah semakin femes. Yeyyyy!!!

ezzati said...

congrats pia!! jgn lpe sms alamat..nak pos esk :)

Peri PiA said...

Lovely K.Nor-W'salam kak,terharunya.terima ksh sudi merindui komen hi2

Lovely CikPia-erk,baikkkk hehe

Lovely Fazemy-hihi,ye ke biasa2 je?Amin

Lovely Zati-thanks dear,ok InsyAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)