Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 27, 2010

Saya Suka Blog Awak La!


fuhhh,En Ben bagi keje sekolah yang maha susah la =))

5 je boleh pilih dari berjuta-juta lemon blog yang wujud?
ok la,setelah difikirkan nah,ini dia


  1. Soffya Cik Bulan
  2. Atiqah Adnan
  3. Kak Nor
  4. Hana
  5. Rina Salleh
*4,5 boleh ngelat tak?sebab kenal dari DTS yang tersohor yang memang best tu,boleh tak kira saya suke DTS sekali?kikikih =))


Sebab saya suka blog2 ini ialah

-Cik Bulan ni,penulisan dia perghh tak boleh disangkal lagi!Cikgu Bahasa Melayu la katakan nge~.Kami mempunyai hubungan istimewa intim dari zaman frienster hingga kini.Forever, InsyAllah

-Puan Atiqah pon ape kurang nya,pandai menulis,antara follower awal blog ku yang tak seberapa  ni :).Anak yang baik,Kakak yang penyayang.Isteri yang baik..InsyAllah :)

-Kak Nor,memang teruja tengok resipi2 diblog nya.Name blog Secubit Garam menarik perhatian ku.Selain tak lokek ilmu masakan,kelembutan dan sifat keibuan terserlah walau ku hanya kenal dalam blog.tengok ni,baik kan kak nor ni? :)


-Hana ni rock! hihi =)),dok jepun ikut hubby dah ade 2 orang hero.Dia rajin balas komen cara dia balas komen tu yang best macam dah lame kenal.I buat muke tak mula je mase baru2 kenal blog dia komen dan komen hihi,Ade yang dia tak balas busy la tu jage anak n hubby hihi.Ni u oll tengok macam mane Pia tak gelak setiap kali dia balas komen or singgah blog =))


-Rina Salleh,seorang Gadis Melayu yang perfect dimata ku,selain follower terawal saya(terharu)

SAYA MENGETAHIU SEGMEN INI dari blog En Ben sendiri la,saya  follower ma hehe


Siap!!Fuhh penat

14 comments:

K.Nor said...

salam lia... mmg suprise ni ya.. tq so much ya... aduh,... segan ler tayang ayat komen akak tu.. :)

aima in luv said...

salam ziarah dari blog BA..
salam perkenalan

kak ina kl said...

terima pia..bagi sokongan..kalaulah akak tau sape mak enon tu akak nak cili mulut dia..

hana said...

yeahhh.... wa caya sama lu beb! wa rockk! wakakakaka... maceh pia cayang bucuk bacin! tuh msg aku zaman batu ker zaman millenium ar? haha.. taun dpn aku blanjer ko ABC er! tp bayor sendrik la! kakakaka

Cik Ila said...

salam perkenalan.cik ila dh follow blog ni.. :)

Khairy said...

peh...ramai beb yang masuk contest ni...rasa macam tergugat lak..padahal tak masuk pun..hehe gud luck

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!
tahniah kpd bloggers di atas!

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!
tahniah kpd bloggers di atas!

Atiqah Adnan said...

alahai terharunye..thanks pia.. belog qah takde ape nak bandingkan dengan blog yang lain..

azzey said...

Peri PiA; mmg berbaloi2 join nih1 saya pun join ari tu!

ain itu mata. =) said...

hi pia! kagum kan. laki skrg ni mmg pandai masak. dulu slalu gak intai2 blog en ben ni. mmg kagum. da setaun bru sy tpikir nk uat blog.. btw, singgah tau blog sy. heee =)

nur said...

pia join gak ye.. sama2 la join tambah fren
ALL IN ONE
ada segmen baru dah join lum?

soffya cik bulan said...

kakak
TQVM!
hri ni bru smpt komen. hri tu duk belek2 satu2 entry jerr...

pia dh dpt rumah
th kt mana?
dkttttt je ngn chr kuew teow bunga raya
jom dtg, sy belanje =D

Peri PiA said...

Lovely K.Nor-gigih curi mase.hihi..same2 kak,u deserve it :)

Lovely Aima-salam kenal,thanks so much,jmpt dtg lagi :)

Lovely K.Ina-same2 kak ?ganyang dia hehe.

Lovely Hana-ceiyt..belanje r hihi :P,same2

Lovely Cik Ila-salam kenal,waa thanks so much ye :)

Khairy-tergugat,ala jgn la hehe

Lelaki Ini-hehe,thanks..blog ni suke x?

Lovely Qah-same2 dear,ala trust me ok..hee~

Lovely Azzey-ye ke?same la kite :)

Lovely Ain-ye la,salute kan?ooo gitu..ok InsyAllah..thanks :)

Lovely Nur-same2 kite..alamak,tak sempat la yg tu huhu

Lovely Pia-sayanggg!!wuu,blog ni dah kurang ksh syg dari kamu taw..nge~

ye ke?yeayyy!!InsyAllah nti kite jumpe ok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)